Wat leuk!

Je bent op zoek naar een interieur ontwerper/ Interieurstylist die jou helpt met al jouw woonvragen. Iemand die een interieuradvies kan geven op locatie of juist een totaal interieurontwerp voor je uit kan werken. Fijn dat je hier bent aanbeland, wij kunnen je helpen. 

Zodat jouw huis straks niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar ook een weerspiegeling is van wie je bent. Waarbij we functionaliteit niet uit het oog verliezen en zorgen dat je ook met de uitvoering ontzorgd wordt. De stappen hierbij vind je hieronder terug. 

Vooropgesteld: Bij NMBR 7 houden we van maatwerk oplossingen. Want geen woonwens hetzelfde is en altijd persoonlijk. Onze kijk op interieur, vormgeving en kleur voegen we samen met jouw wensen. Waarbij we altijd kiezen voor mooie materialen en kleur. En we maken er, met een uitgebreid interieurontwerp, vooral één geheel van. Hierbij maken we gebruik maken van mooi vormgegeven meubels, passend behang, mooie stoffen en sfeervolle accessoires.

 

Hoe gaan we van start?

We beginnen altijd met een persoonlijke kennismaking. We hebben contact over de wensen voor het interieur en we maken vervolgens een afspraak voor een kennismaking bij je thuis. Zo leren we elkaar kennen, bespreken we de woonwensen en bekijken we het huis en/of de ruimte die aangepakt mag worden. Welke woonissues wil je opgelost zien? Waar wil je precies Interieuradvies over? Zo vormen we een goed beeld hoe dit in het ontwerp toe te passen. 

Grofweg zijn de opties te verdelen in óf een kort interieuradvies (ookwel flitsadvies) óf ons meest gekozen (maatwerk) interieurontwerp. Daarnaast helpen we natuurlijk ook als je graag maatwerk-meubels toe wilt voegen.

1. Kort Flitsadvies

Een Flitsadvies op locatie is uitermate geschikt als je behoefte hebt aan een beknopt advies. Voor bijvoorbeeld vragen waarmee we de puntjes op de i zetten als de basis al redelijk staat. Te denken valt aan:

 • Ik heb een lange witte muur, wat kunnen we daar voor leuks mee doen?
 • Of welk vloerkleed is het beste voor deze ruimte?
 • Hoe kiezen we de juiste raambekleding bij ons interieur?
 • Of hoe voegen we meer sfeer toe aan de ruimte?

We komen hiervoor graag bij je langs. In maximaal 2,5 uur bespreken we jouw woonwensen. We geven hierbij mondeling adviezen en tips.

Kun je na dit korte mondelinge advies verder zelf aan de slag, dan betaal € 375,- inclusief BTW met daarbij eventuele reiskosten (zie ook ‘kosten’). Komen we er tijdens het advies achter dat meer tijd nodig is, want:

Nog aanvullende wensen?

 • Wil je de besproken woonwensen graag verder in detail uitgewerkt zien in een 2D of eventueel een 3D plan, dan maken we een totaalprijs o.b.v. jouw wensen en mijn uurtarief, EUR 95,- per uur.
 • Wil je graag dat ik het gegeven advies op locatie voor je uitwerk in een handzame digitale presentatie kan dat voor EUR 95,- per uur extra natuurlijk ook.
 • Wil je dat ik je help met het Personal Shoppen voor de gekozen (maatwerk) items? Zoals verf, behang of kleur- en materiaal- samples, of het bestellen van bepaalde meubels/ verlichting? Ik maak graag een aanvullende offerte voor je op. 

2. Totaalplan Interieurontwerp (maatwerk offerte)

We komen hiervoor graag bij je langs, bespreken in deze intake uitgebreid je woonwensen en welke sfeer de ruimte moet uitademen, welke woonstijl bij jullie en het huis past. Hierna maken we een offerte. De offerte kan zijn voor het gehele huis, een hele verdieping of een enkele ruimte. Als het gaat om een grote verbouwing of een nog te bouwen huis, delen we het ontwerp in verschillende fases op (Schetsontwerp, Definitief ontwerp en Uitvoering). Na akkoord gaan we met veel plezier aan de slag. Een totaalplan omvat doorgaans:

 • Een zwart-wit 2D plattegrond met 2 à 3 indelingsvoorstellen
 • Analyse van de woonwensen en uitleg gemaakte keuzes
 • Een moodboard met een nieuwe sfeer
 • Een voorstel voor kleur- en materialen (incl. vloer, stoffering, raambekledingsadvies) 
 • Eventuele 3D tekeningen (meerprijs). Een aantal voorbeelden tref je hier. Tevens maken we foto realistische renders op verzoek.
 • Optioneel meubel-maatwerktekeningen (meerprijs)
 • Een verlichtingsadvies, welke lampen komen waar  (meerprijs)
 • Een uitgebreid productoverzicht (meerprijs)
 • Begeleiding bij de uitvoering  (tegen uurtarief, op basis van na-calculatie)
 • Presentatie bij jou thuis
 
 
 
Maatwerk Meubels

Soms heb je een idee voor maatwerk in je hoofd maar lukt het niet dit goed te integreren in je interieur. Hoe benut je de ruimte optimaal en zorg je dat zo’n nieuw meubel mooi opgaat in de ruimte? En dat alle wensen mooi passen in dit meubel? Want, opbergruimte te kort, moeilijke hoekjes, vergeet ik iets? Er is met maatwerk veel mogelijk, van tv meubels, wandkasten, eetbanken tot Inloopkasten en complete keukens. 

Zijn om jouw wensen samen uit te werken in een detail tekening voor de meubel? Neem contact met ons op via info@nmbr7.nl voor de mogendheden. Die zijn eindeloos!

De uitvoering

Je beslist vervolgens zelf wat je wilt doen met de uitvoering. We kunnen je natuurlijk begeleiden en ondersteunen waar gewenst. We hebben een aantal goede kluscontacten die we graag met je delen. En ook valt te denken aan hulp bij de aanschaf van meubels/behang/ woonaccessoires. Of we kunnen de styling op locatie of ondersteunen het project met je uit te voeren.

De kosten

Al vanaf € 1.275,- heb je een interieurontwerp. Afhankelijk van de wensen voor 2D/3D, de grootte van de ruimte(s), aantal ruimtes, meubel-maatwerktekeningen, projectbegeleiding etc. kan de prijs variëren. We stellen daarom altijd een maatwerk offerte voor je op. Hierin staat wat we voor je gaan uitwerken en wat de totaalkosten zijn. Zo heb je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten. Na jouw akkoord gaan we voor je aan de slag. De intake is kosteloos bij afname van de maatwerk offerte. Op deze overeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ons uurtarief is € 95,-. Daarnaast zijn reiskosten tot 15 kilometer (v.a. Rotterdam) inbegrepen. Hierboven wordt er € 0,36 per kilometer in rekening gebracht. Voor reistijd boven 20 minuten rekent NMBR 7 een reistijdvergoeding overeenkomstig het uurtarief.

Heb je nog vragen over onze werkwijze of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem hier contact met ons op.