Onze werkwijze?

Bij NMBR 7 houden we van maatwerk. Geen woonwens is hetzelfde en dat maakt dat we verschillende mogelijkheden aanbieden. Ben je op zoek naar een totaalontwerp of juist een flitsadvies bij je thuis? Alles is bespreekbaar. We beginnen altijd met een persoonlijke kennismaking. We komen thuis langs om jouw wensen en behoeften te bespreken. Zo leren we elkaar kennen, bekijken we het huis en/of de ruimte die opnieuw ingericht of gerestyled moet worden. Zo kunnen we een goed beeld vormen en jullie woonwensen in het ontwerp inpassen. Deze intake is gratis bij afname van een interieurontwerp. 

Er zijn verschillende mogelijkheden die je kunt kiezen:

 1. Een flitsadvies op locatie:

We komen daarvoor graag bij je langs. In maximaal 2,5 uur bespreken de mogelijkheden. We bespreken alle woonwensen en we geven alvast tips en mogelijke aanpassingen voor indeling/ kleuren/ materialen etc. Kunnen jullie hiermee verder zelf aan de slag, dan reken ik € 225,- inclusief BTW voor dit advies met daarbij eventuele reiskosten (zie ook onder 4. kosten). Willen jullie de besproken woonwensen graag verder uitgewerkt zien in een 2D of eventueel een 3D plan, dan vergeten we deze prijs en spreken we een vaste prijs af voor een totaalontwerp.

2. Een totaalontwerp (o.b.v. een maatwerk offerte na intake/ flitsadvies) bestaat doorgaans uit:

  • Een nieuwe 2D plattegrond met indelingsvoorstel
  • Eventuele 3D tekeningen (meerprijs)
  • Een nieuwe sfeer
  • Een materialenplan
  • Een kleuradvies
  • Een lichtplan (meerprijs)
  • Een uitgebreid productoverzicht

2. Presentatie Interieurontwerp

We bespreken samen het gemaakte ontwerp. Dit doen we door het presenteren van een aantal moodboards, het kleurenplan, de plattegrond, eventuele 3d visualisaties, de materialen en eventueel de productlijst.

3. De uitvoering 

Je beslist vervolgens zelf wat je wilt doen met de uitvoering. We kunnen je natuurlijk begeleiden en ondersteunen waar gewenst. We hebben een aantal goede kluscontacten die we graag met je delen. En ook valt te denken aan hulp bij de aanschaf van meubels/behang/ woonaccessoires. Of we kunnen de styling op locatie of mede het project voor jullie uitvoeren.

4. Kosten

Al vanaf 750,- incl. BTW heb je een uitgewerkt interieuradvies. Afhankelijk van de wensen voor 2D, 3D, grootte van de ruimte, etc. kan de prijs variëren. We stellen altijd een maatwerk offerte voor je op. Hierin staat wat we voor je gaan uitwerken en wat de totaalkosten zijn. Zo heb je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten. Na jouw akkoord gaan we voor je aan de slag. Op deze overeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ons uurtarief is €75,-. Daarnaast zijn reiskosten tot 15 kilometer (v.a. Rotterdam) inbegrepen. Hierboven wordt er € 0,30 per kilometer in rekening gebracht. Voor reistijd boven 30 minuten rekent NMBR 7 een reistijdvergoeding overeenkomstig het uurtarief.

Op basis van het kennismakingsgesprek bepalen we of de stappen allen doorlopen zullen worden. Heb je nog vragen over onze werkwijze of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem hier contact met ons op.

42798240 - office table with blank notepad and laptop .

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial