Referenties

En wat vinden onze klanten van de gegeven Interieur adviezen van NMBR 7?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Interieur- en Styling advies
Average rating:  
 8 reviews
by Fiona on Interieur- en Styling advies
New lounge styling

We had quite a challenge with the shape of our lounge, but Christine gave us some sound advice on how to place our furniture as well as great colour advice!

by Jacqueline en Frank de Kort on Interieur- en Styling advies
Van alles wat, naar rust en eenheid

De inspiratie om er nog een gezellige en warme woonkamer van te maken was na 7 jaar kids volledig in de schoenen gezakt. Gelukkig had Christine na het maken van wat foto's en een goed gesprek meer dan voldoende ideeën. Zelf hadden we wel een wens voor een mooie grote witte maatwerk kast.
Christine heeft ons hierbij aan het juiste adres geholpen. De metamorfose is een proces, maar het wordt steeds een beetje mooier. Met als basis haar ontwerp.

by Erna on Interieur- en Styling advies
Weer verliefd...

Help ons met het voluit benutten van onze woonkamer. Nu onze kinderen de deur uit zijn, zijn we toe aan een nieuwe plek. Met nieuwe kleuren en nieuwe meubels. Een plek die past bij ons, niet zomaar uit 1 winkel gekocht. Nou, dat is gelukt! Samenwerking met Christine leidde tot een #Weerverliefdopjeeigenhuis. Zelf waren we nooit uit ons vaste denken gekomen. Christine maakte een 3D boek met staaltjes, voorstellen voor meubels, lampen, accessoires en kleuren etc. Dit hielp ons om rustig te wennen en buiten eigen kaders te gaan. Christine duwde zachtjes maar niet vervelend een kant op. Tegelijkertijd gaf ze ons ook ruimte om eigen keuzes te maken. Ons huis is nu af, past helemaal bij ons! Dankjewel Christine!

by Theus en Ria van der Poel on Interieur- en Styling advies
kleur en geur woonkamer en hal

"Help ons van het saaie wit af"

Aan die opdracht is volledig voldaan. Mooie tinten en eenheid in kleuren op de muren. Deels nieuwe meubelen en deels met behoud van bestaande meubelen. Met kleuradviezen (bijv. aangaande kussens) en juiste verlichting een sfeervolle woonkamer gecreeerd. Tevens onze hal, qua kleur en inrichting, meer bij de woonkamer betrokken. Dit alles gerealiseerd met de nodige humor tijdens de gesprekken.

by Jacomien on Interieur- en Styling advies
Herinrichting beneden verdieping

Onze benedenverdieping was aan een grondige verbouwing toe en Christine heeft daarbij uitgebreid advies gegeven over de inrichting, kleuren, meubels en verlichting. En daarbij een hele mooie mix gevonden tussen onze smaken en wensen. Gedurende de verbouwing hebben we regelmatig het boekje met de productenlijst, kleuren en inrichting er bij gepakt; heel handig. Inmiddels zijn we klaar en heel blij met onze woonkamer, keuken en studeerkamer. Het is echt ons huis geworden!

by Benedicta en Willem van Loon on Interieur- en Styling advies
Tweede verdieping van ons nieuwe huis

Christine heeft mijn 'block' om creatief te denken opgeheven door zowel een professionele interieurtekening als door een pakkende kleurstelling. Zij heeft kleuren gekozen die bij ons passen en een style waar we ons helemaal bij thuis voelen. En dat alles op basis van een korte intake. Zij ziet snel wat past bij de klant. Onze vraag hoe we de lastige indeling van een woonverdieping mooi konden krijgen, heeft ze omgezet in een tekening die mij meeneemt en begrijpelijk is. Je voelt de flow uit de tekening en de zin om per direct te starten met bouwen.

by Suzan Vink on Interieur- en Styling advies
Herinrichting woonkamer

Wij zijn voornemens onze woonkamer uit te bouwen en daarmee ook de inrichting te veranderen. Christine heeft voor ons 2 herinrichtingsplannen gemaakt. Zij heeft dit gedaan op basis van onze wensen en ideeën die we er zelf al voor hadden bedacht, haar kennis en expertise én op basis van een zeer goede observatie van ons als gezin en personen. Door het informele gesprek met ons, bezoekje aan huidige woonkamer, oprechte interesse in onze hobby's, sport en vakanties heeft Christine een heel goed beeld kunnen vormen van ons als mens. Dit heeft zij terug laten komen in het inrichtingsplan. Hiermee is het inrichtingsplan geen kopietje of trend-gevoelig plaatje geworden maar een authentiek geheel waar wij onszelf in terug vinden en daarmee ons heel thuis zullen voelen! Ik kan niet wachten om het in uitvoering te brengen.

by Annelies Mulderij on Interieur- en Styling advies

Na 5 jaar met kids werd het hoog tijd om de tot speelkamer verworden woonkamer, terug te brengen naar een warme, leefbare lichtere geniet-ruimte! En daar heeft NMBR7 ons uitstekend bij geholpen! Na een aantal tijdschriften en een goed gesprek over onze wensen, eisen en "don'ts" hebben mijn man en ik een fantastisch en zeer compleet plan gekregen voor onze woonkamer! Allereerst een voorproefje met een kleurenschema, en vervolgens een uitgebreid moodboard, plattegrond en een zeer complete productlijst, incl kleurcodes voor verf, winkels (design én betaalbaar) en tips om creatief met huidige meubelen om te gaan.
Al met al, een absolute aanrader! Wij zijn in ieder geval heel blij met het ontwerp en zijn dan ook direct aan de slag gegaan!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial