Over NMBR 7

NMBR 7 is een Rotterdamse studio voor Interieurontwerp en wij ontwerpen zowel particuliere als zakelijke interieurs. Bij NMBR 7 houden we van maatwerk oplossingen. Geen woonwens is hetzelfde en altijd persoonlijk. Onze kijk op interieur, vormgeving en kleur voegen we samen met jouw wensen. Daarmee gaan we van het interieur een mooi, eigentijds en persoonlijk plaatje van maken. Waarbij we altijd kiezen voor mooie materialen en kleur. En we maken er, met een uitgebreid interieurontwerp, vooral één geheel van.

Ben je op zoek naar een nieuwe kijk op jouw interieur? Wil je bijvoorbeeld jouw woonkamer veranderen, want, waar zetten we die mooie design stoel nu neer? Of waar bergen we al het speelgoed van de kinderen op zodat het ook ons huis blijft? Misschien zoek je iemand die een ontwerp kan maken met een andere indeling, een nieuwe kleur of een andere sfeer voor jouw huis? Heb je wellicht een mooi idee gezien en lukt het niet om dit over te brengen in jouw interieur? NMBR 7 kan helpen.

Onze toegevoegde waarde? NMBR 7 geeft concreet advies. Gaat uit van een tijdloos en modern basisinterieur. En voegt een actueel kleurbeeld, spannende contrasten en een tikje humor toe. Hierbij maken we gebruik maken van mooi vormgegeven meubels, passend behang, mooie stoffen en sfeervolle accessoires. En daarbij, een interieur moet ook gewoon functioneel zijn. Stoelen moeten lekker zitten, een eettafel voldoende ruimte bieden, etc.

Iedere woonwens is uniek en dus tref je bij ons geen standaard pakketten aan. Je ontvangt een maatwerk offerte gebaseerd op de woonwensen en de ruimte(s).

“Als gecertificeerd en onafhankelijk Interieurontwerper geniet ik er dagelijks van om mensen te helpen hun huis tot een droomplek te maken. Door samen te werken met de klant en de uitvoerende partijen realiseren we het mooiste resultaat voor de klant. Ik heb een passie voor lichte interieurs, voeg daar graag kleur en behang aan toe, en kies meubels met mooie vormgeving en eigentijdse woonaccessoires. Het interieur één geheel maken en altijd met contrasten erin. Deze passie deel ik graag met anderen in mijn ontwerpen en mijn adviezen. Een huis een persoonlijke touch meegeven waarin de bewoners zich herkennen en thuis voelen is het leukste wat er is.” Ook geïnspireerd en zin in een nieuw interieur? Plan gelijk een kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Onze partners

decorette designlinq_logo_main-300x72