Interieurprojecten Particulieren

 

 

Hoe gaan we van start? We beginnen altijd met een persoonlijke kennismaking.

We hebben contact over de wensen voor het interieur en we maken vervolgens een afspraak voor een kennismaking bij je thuis. Zo leren we elkaar kennen, bespreken we de woonwensen en bekijken we het huis en/of de ruimte die aangepakt mag worden. Welke woonissues wil je opgelost zien? Zo kunnen we een goed beeld vormen en dit in het ontwerp toepassen. Deze intake is gratis bij afname van een interieurontwerp.

Grofweg zijn de opties te verdelen in een kort interieuradvies (ookwel flitsadvies) en ons meest gekozen maatwerk interieurontwerp. 

Kort Flitsadvies

Een Flitsadvies op locatie is uitermate geschikt als je behoefte hebt aan een beknopt advies. Voor bijvoorbeeld vragen waarmee we de puntjes op de i zetten als de basis al redelijk staat. Te denken valt aan:

 • Ik heb een lange witte muur, wat kunnen we daar voor leuks mee doen?
 • Of welk vloerkleed is het beste voor deze ruimte?
 • Hoe kiezen we de juiste raambekleding bij ons interieur?
 • Of hoe voegen we meer sfeer toe aan de ruimte?

We komen hiervoor graag bij je langs. In maximaal 2,5 uur bespreken we jouw woonwensen. We geven hierbij mondeling adviezen en tips.

Kun je na dit korte mondelinge advies verder zelf aan de slag, dan betaal € 375,- inclusief BTW met daarbij eventuele reiskosten (zie ook ‘kosten’). Komen we er tijdens het advies achter dat meer tijd nodig is, want:

Nog aanvullende wensen?

 • Wil je de besproken woonwensen graag verder in detail uitgewerkt zien in een 2D of eventueel een 3D plan, dan maken we een totaalprijs o.b.v. jouw wensen en mijn uurtarief, EUR 95,- per uur.
 • Wil je graag dat ik het gegeven advies op locatie voor je uitwerk in een handzame digitale presentatie kan dat voor EUR 95,- per uur extra natuurlijk ook.
 • Wil je dat ik je help met het Personal Shoppen voor de gekozen (maatwerk) items? Zoals verf, behang of kleur- en materiaal- samples, of het bestellen van bepaalde meubels/ verlichting? Ik maak graag een aanvullende offerte voor je op. 

Totaalplan Interieurontwerp (maatwerk offerte)

We komen hiervoor graag bij je langs, bespreken in deze intake uitgebreid je woonwensen en welke sfeer de ruimte moet uitademen, welke woonstijl bij jullie en het huis past. Hierna maken we een offerte. De offerte kan zijn voor het gehele huis, een hele verdieping of een enkele ruimte. Als het gaat om een grote verbouwing of een nog te bouwen huis, delen we het ontwerp in verschillende fases op (Schetsontwerp, Definitief ontwerp en Uitvoering). Na akkoord gaan we met veel plezier aan de slag. Een totaalplan omvat doorgaans:

 • Een zwart-wit 2D plattegrond met 2 à 3 indelingsvoorstellen
 • Analyse van de woonwensen en uitleg gemaakte keuzes
 • Een moodboard met een nieuwe sfeer
 • Een voorstel voor kleur- en materialen (incl. vloer, stoffering, raambekledingsadvies) 
 • Eventuele 3D tekeningen (meerprijs). Een aantal voorbeelden tref je hier. Tevens maken we foto realistische renders op verzoek.
 • Optioneel meubel-maatwerktekeningen (meerprijs)
 • Een verlichtingsadvies, welke lampen komen waar  (meerprijs)
 • Een uitgebreid productoverzicht (meerprijs)
 • Begeleiding bij de uitvoering  (tegen uurtarief, op basis van na-calculatie)
 • Presentatie bij jou thuis
 
 
 

De uitvoering

Je beslist vervolgens zelf wat je wilt doen met de uitvoering. We kunnen je natuurlijk begeleiden en ondersteunen waar gewenst. We hebben een aantal goede kluscontacten die we graag met je delen. En ook valt te denken aan hulp bij de aanschaf van meubels/behang/ woonaccessoires. Of we kunnen de styling op locatie of ondersteunen het project met je uit te voeren.

De kosten

Al vanaf € 1.275,- heb je een interieurontwerp. Afhankelijk van de wensen voor 2D/3D, de grootte van de ruimte(s), aantal ruimtes, meubel-maatwerktekeningen, projectbegeleiding etc. kan de prijs variëren. We stellen daarom altijd een maatwerk offerte voor je op. Hierin staat wat we voor je gaan uitwerken en wat de totaalkosten zijn. Zo heb je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten. Na jouw akkoord gaan we voor je aan de slag. De intake is kosteloos bij afname van de maatwerk offerte. Op deze overeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ons uurtarief is € 95,-. Daarnaast zijn reiskosten tot 15 kilometer (v.a. Rotterdam) inbegrepen. Hierboven wordt er € 0,36 per kilometer in rekening gebracht. Voor reistijd boven 20 minuten rekent NMBR 7 een reistijdvergoeding overeenkomstig het uurtarief.

Heb je nog vragen over onze werkwijze of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem hier contact met ons op.