Over NMBR7

NMBR 7 is een Rotterdamse studio voor Interieurontwerp en wij ontwerpen zowel particuliere als zakelijke interieurs.

Onze kijk op interieur, vormgeving en kleur voegen we samen met jullie wensen. Daarmee gaan we van jullie interieur een mooi, eigentijds en vernieuwend plaatje van maken. En we maken er, met een uitgebreid interieurontwerp, vooral één geheel van.

Ben je op zoek naar een nieuwe kijk op jouw interieur? Wil je bijvoorbeeld jouw woonkamer veranderen? Zoek je iemand die een (zakelijk)  interieurontwerp kan maken voor jullie? Een ontwerp met een frisse uitstraling, een nieuwe kleur of een andere sfeer? Of heb je een mooi idee gezien en lukt het niet om dit over te brengen in jouw interieur? NMBR 7 kan helpen.

13710510 - happy young couple moving in new houseOnze toegevoegde waarde? NMBR 7 geeft concreet advies. Gaat uit van een tijdloos en modern basisinterieur. En voegt creativiteit, een actueel kleurbeeld en een tikje humor toe. Hierbij maken we gebruik maken van mooi vormgegeven meubels, stoffen en accessoires. En daarbij, een interieur moet ook gewoon functioneel zijn. Stoelen moeten lekker zitten, een eettafel voldoende ruimte bieden, etc

Iedere woonwens is uniek en dus tref je bij ons geen standaard pakketten aan. Je ontvangt een maatwerk offerte gebaseerd op de woonwensen en de ruimte(s).

Christine: ‘Als gecertificeerd en onafhankelijk Interieur-ontwerper geniet ik er dagelijks van om mensen te helpen hun huis tot een droomplek te maken. Ik heb een passie voor mooie lichte interieurs, kleur in interieur, meubels met Scandinavische vormgeving en bijzondere woonaccessoires. En deze passie deel ik graag met anderen in mijn ontwerpen en mijn adviezen. Een huis een persoonlijke touch meegeven waarin de bewoners zich herkennen en thuis voelen is het leukste wat er is. Ook geïnspireerd en zin in een nieuw interieur? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op christine@nmbr7.nl

Kijk ook eens op onze werkwijzeons portfolio of bij onze referenties.

Daarnaast zijn we vriend van:

En werken we graag samen met:

Decorette Maassluis

En:

designlinq_logo_main

Tevens zijn we als Interior Designer verbonden aan het interieur inspiratie platform ShowHome

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial